Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

9.7.08

Writer’s block?

Dat kan niet meer, twee weken na dato voetbal boven in je blog. Het spel is verloren, het land gaat door. Geef ons auto’s, brood en andere spelen!
Zint werkt niet ‘op zijn Amerikaans’ (vóór het eind van de wedstrijd het stadion uitlopen als je eigen team verliest). Maar bijna drie weken ‘in het stadion blijven hangen’ is niet direct een unique selling point. Heeft Zint een writer’s block? Gelukkig niet. Deze wordt bovendien desgewenst ook gedekt door Zint‘s arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wat dan? Zint‘s mooie werk voor FreeFlow, EDG, Zin in netwerken, het PO Platform, het NGV en Prénatal ging even ten koste van de eigen profilering. Bovendien is de julirust van kracht en werkt Zint niet meer in het weekend.
Geen ‘angst voor de witte pagina’ dus. (Don’t fight with white, it is right to write, dichtte Zint 17 jaar geleden.)
Zou het toch de angst voor een lege agenda zijn?