Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

25.7.08

Domeinnamen hebben

Zint heeft in het tweede kwartaal maar liefst twaalf domeinnamen geregistreerd. Twee voor anderen – ‘voor het geval ze straks weg zijn’ – en de rest voor zichzelf. Wat een hebzucht! Maar wat blijkt? Zint koopt er mogelijkheden mee. De domeinnamen staan stuk voor stuk voor een ambitie, projectplan, inspiratie of droom van Zint.
Voor als het ooit wat minder druk wordt, of er mensen bij komen. Voor al die projecten en activiteiten die Zint nog wil ontwikkelen. Van www.gendercommunicatie.nl en www.appelvaneva.nl via www.taalpilots.nl en www.passievoorhetonderwijs.nl tot www.embeddedcommunicatie.nl en www.netwerkster.nl. Dat zijn toch prachtige namen? Nu nog tijd en mensen erbij en combinatie van inspiratie en hebzucht kan een hele vruchtbare worden.