Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

2.11.15

Zint is partner van Maatschap Onderwijs

Al jaren werkt Zint regelmatig met en voor Maatschap Onderwijs. Bij de oprichting in 2008 hielp ze Hank Beermann, Anneke van der Linde en Ludo Wilbrink met hun website en presentatie. En vandaag is ze de trotse partner van een totaal nieuw en nog mooier Maatschap Onderwijs. Samen met SuuS, Aafke Holwerda en natuurlijk de maatschap en de partners tekende ze voor de geheel nieuwe website www.maatschaponderwijs.nl.

Maar nog mooier is dat Maatschap Onderwijs 'nieuwe stijl' veel meer een netwerkorganisatie is. Waarin Zint met haar expertise op het gebied van scrum voor het onderwijs een veel actievere rol kan gaan vervullen. Trots ben ik daarop. En op Hank Beermann en Aleid Schipper, die samen de keuze hebben gemaakt om weer samen te werken en deze prachtige doorstart te maken. Hulde!