Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

21.11.15

Werken, leven, learning curves

Soms heb je van die weken dat alles samenkomt. Drie evenementen, een interview en video-opnamen met minister, plus pers én public affairs én een onwel wordende dagvoorzitter. Never a dull moment. En dat alles voorafgegaan door de aanslagen in Parijs, pittige privézaken en gewoon gezellige verjaardagen. Het gevoel dat je leeft, zeg maar...

Gelukkig ging er veel goed. Ik genoot van mijn succesvolle learning curves, van journalisten en ministers die meewerken, van slimme mensen die ad-hoc zaken oplossen en van onbekenden die onder tijdsdruk en mijn toeziend oog kwaliteit leveren. En dat voor onderwerpen die me na aan het hart liggen: onderwijs en het belang van evenredige gendervertegenwoordiging in - in dit geval - de wetenschap.