Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

2.9.15

Scrumgilde opgericht!

Met trots laat Zint weten dat zij met vijf communicatiecollega's (en Arend) een nieuwe samenwerking is gestart! Onder de naam Scrumgilde gaan wij als Masters in Communicatiescrum de markt veroveren.

Het Scrumgilde is een samenwerkingsbestand van zes senior communicatieprofessionals, allen gediplomeerd scrummaster en werkzaam in heel Nederland. Tot de klanten behoren Rijkswaterstaat, Universiteit Utrecht, gemeente Amsterdam, ING, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, NOS, Zorggroep Hof & Hiem.

Voor wie de methode niet kent; scrum is een projectaanpak waarmee je snel, transparant en wendbaar de beste resultaten bereikt.

Wil je meer weten over dit partnerschap en de scrummethodiek? Kijk op www.scrumgilde.com (óók met trots vandaag gelanceerd). Ken jij een organisatie voor wie deze methodiek interessant kan zijn? Breng ons dan met elkaar in contact.