Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

4.7.13

O jee, Zint is een INTJ... (1)

Vreselijk vereerd is Zint, en vrolijk, dat haar collega van de Communicatiewinkel Annette Douwes Dekker haar deze zomer coacht. Ik vond dat ik dat wel eens had verdiend. Na 7 jaar keihard werken werd het de afgelopen maanden eindelijk rustiger. Help, crisis!!? Nee, tijd voor bezinning. Op het vak en op mijn persoonlijke ontwikkeling. En wat leent zich hiervoor beter dan een late, lange zomer?

Als eerste ben ik onderworpen aan MBTI en de drijfveren van Graves. En daar kwam dus snoeihard uit wat ik al wist: waar mijn meeste communicatiecollega's geel-oranje-groene ENFP'ers zijn ben ik een geel-rood-paars gedreven INTJ. Tja, daar ben ik mooi klaar mee. En er zijn mensen die nu gelijk alles van me weten. Zegt het u nog niet wat? Zint moet het ook nog even laten bezinken. De handen en voeten vinden. Maar volgende week mag ik weer, coaching, in Amelisweerd!