Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

15.2.08

Thema van de week: netwerken

Netwerken is Zint’s middle name. Niet omdat ik op zoek ben naar meer werk – ik zit op mijn ideale urenbesteding – maar omdat het zo ontzettend leuk is. Mensen ontmoeten, informatie uitwisselen, elkaar helpen, dingen leren, ontwikkelingen volgen.
Dinsdag de community voor Gender Studies graduates van mijn actielijst geschrapt. Nu bleek de tijd rijp: het Nederlands Genootschap Vrouwenstudies was er net over aan het denken. Na de gezellige en leerzame avond bij de Utrechtse Communicatiekring – ontmoetingen met vakgenoten voor, tijdens en na het college zijn ook altijd leuk. Blijk je ineens weer gezamenlijke kennissen uit een heel andere context te hebben – volgden er op woensdag twee mooie opdrachten uit mijn netwerk. Donderdag alle aanmeldingen voor Zin in netwerken geinventariseerd en voor een opdrachtgever een testcommunity ingericht bij Kennisnet groepen. Vandaag nog via via een introductie bij een groot Nederlands bedrijf met Russiche eigenaren gekregen en mijn netwerkweek keurig afgerond met een Zin in netwerken groep op Linkedin.