Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

19.2.08

Zint en onderwijs (1)

De ‘onderwijscarrière’ van Zint begon bij de Algemene Vereniging Schoolleiders. Daar groeide zij mee met de organisatie en bouwde de communicatiefunctie uit tot een voltallige afdeling. De fijne mensen die daar werkten leverden een goed netwerk op, toen Zint startte als zelfstandig adviseur.
Een parttime functie bij ISP-wijzer van (toen nog) Ict op School liet zich goed combineren met het startend ondernemerschap. Zint leerde er van alles over web 2.0, podcasts en meer mooie internettoepassingen en werd geboeid door het samengaan van Ict op School  en Kennisnet.
In die periode ging Zint ook aan de slag voor het PO Platform Kwaliteit en Innovatie. Dit platform, nu Projectbureau Kwaliteit! is nog steeds een favoriete opdrachtgever.