Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

21.10.08

Zint in blije doos

Leuke verrassing voor hoogzwangere Zint: in de blije doos een Prénatal folder met door jezelf geschreven teksten!
Zint vroeg zich al af wat er van die teksten terechtgekomen was (deels online). En waar die doos bleef, na twee keer aanvragen. Vanmiddag werd ie zowaar thuis bezorgd.

Zint gaf zich even over aan de hormonen en viel aan: jaaa, newborn luiers, een slab, die senstive billendoekjes, lekker knuffeltje… Sommige mailings meteen bij het oudpapier – nee, niet die van Prénatal – en eens zien wat we met die crème en spenen doen.
Voorlopig is Zint vol verwachting. Als je niet overvallen wordt door een bevalling vraag je je wel af waar ie blijft… Gelukkig voor het zelfstandig ondernemerschap is Zint niet te vervelen (hormonen nu soms daargelaten). Websites, administratie, opruimacties… Zint ziet altijd werk. Een blije doos voor ondernemers bijvoorbeeld. Wie doet er mee?