Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

21.5.15

Inspiratie. En verantwoording

Vorige week gaf Betteke van Ruler een workshop over het Strategisch Communicatie Frame bij de Communicatiewinkel. De avond was extra interessant, omdat ik in gesprek kon met de auteur van een methode waar ik graag mee werk.

Betteke inspireert mij altijd bijzonder met haar kennis en inzichten, én omdat ze na haar pensioen niet achter de geraniums zit, maar juist trends identificeert en zet. Het is dan ook niet voor niets dat ik 'haar' Strategisch Communicatie Frame en Reflectieve Communicatie Scrum heb omarmd.

Dit keer trof me vooral haar verhaal over accountability, waarover ik via het profiel van Frank Körver dan weer een mooi verhaal vond: De uitdaging die accountability heet.