Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

7.4.15

'Bek' in business

Wow, wat is Zint blij met haar kaakcorrectie. De operatie is voorspoedig gegaan en er is goed voor me gezorgd in het Hofpoort ziekenhuis. Het herstel gaat ook prima, alhoewel Zint nog wel een paar maanden mag beugelen en af en toe haar rust moet pakken.

Tja, en wat doe je dan in de tussentijd? Lekker veel lezen over scrum en de moed van imperfectie en waarom Nederlandse vrouwen zo stoer zijn :-) En concertkaarten boeken, een strategiesessie voorbereiden en een familiereünie organiseren .

De mondopeningsoefeningen zijn pijnlijker dan de operatie zelf, maar Zint kan vrijwel alle lekkere dingen weer eten. Dus weliswaar met beugelbekkie maar toch: Zint is back in business!