Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

26.6.14

Aandacht voor rol vakdocent bij LOB

Voor het project Stimulering LOB van de VO-raad mocht Zint de communicatie doen voor de activiteiten gericht op vakdocenten - die een veel belangrijkere rol hebben bij de LoopbaanOriëntatie en - Begeleiding van scholieren dan tot nu toe door iedereen werd aangenomen.

Ook was ik aanwezig bij de brainstormsessies met vakdocenten Nederlands, Wiskunde en Engels en schreef er artikelen over voor het vakblad levende talen en het vakblad Euclides. Samen met de opdrachtgever realiseerde ik ook diverse voorlichtingsmaterialen.
Bekijk de artikelen 'Wiskunde, wanneer heb ik dat nou nodig?
Bekijk de voorlichtingsmaterialen ‘Vakdocent en LOB’


Ook hielp ik Stimulering LOB met een advies voor optimalisatie van de navigatie, structuur en inhoud van de recent opgeleverde website, op basis van bestaande template en applicaties.
Bekijk de website