Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

25.10.13

Werken aan kwaliteit


Voor het programma Goed worden, goed blijven van de PO-Raad interviewde Zint kwaliteitszorgmedewerkers van verschillende schoolbesturen over hun rol en de inhoud van hun werk. De PO-Raad maakte er een mooi boekje van:‘Werken aan kwaliteit – Portretten van bovenschoolse kwaliteitszorgmedewerkers’.

Hoewel Zint niet zo van de 'eenzame' schrijfopdrachten is, was dit wel een leuke klus (via een oud-AVS-collega), want ik mocht ook de bijeenkomsten van de kennisgroep van deze enthousiaste en professionele mensen bijwonen, inclusief boeiende presentaties.
De interviews gaven mij een mooi beeld van hoe deze kwaliteitszorgmedewerkers uit het hele land zich inzetten om de kwaliteit van hun scholen goed te houden en te verbeteren. Mooi werk is dat!
Lees meer in het bericht op www.poraad.nl waar de publicatie ook te downloaden is.