Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

1.2.12

School aan zet nieuwe stijl

Gisteren kwam de nieuwe www.schoolaanzet.nl online. Met een nieuw logo, nieuwe plannen en een nieuwe status (landelijk beleidsprofiel!).

Het is wel even raar; een project loslaten waar je meer dan vier jaar aan gewerkt hebt. Van 2007 tot 2011 ontwikkelde, bouwde en vulde Zint voor Projectbureau Kwaliteit  www.schoolaanzet.nl. En ze was maar wat trots als brieven van de staatssecretaris en mensen in de scholen 'haar' website noemden. Maar het hoort erbij, als je langer dan een tijdje in het vak zit en werkt voor door de overheid gefinancierde projecten.

De projectorganisatie is veranderd, het programma inhoudelijk verbreed met o.a. techniek en excellentie en de doelgroep uitgebreid met het voortgezet (speciaal) onderwijs. Zint hoopt van harte dat de kwaliteit van de inhoud overeind blijft. Evenals de naamsbekendheid en de waardering in het veld, waaraan Zint zoveel zinnen heeft bijgedragen. Om met Poesjkin te spreken: Kak daj vam Bog, liubimim bit' drugim (Dat die ander maar net zoveel van je mag houden.)