Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

4.3.15

Zint stopt bij BKK

Na ruim vijf jaar is het zover: een vaste kracht gaat Zint's werk voor Bureau Kwaliteit Kinderopvang overnemen. Er is hard gewerkt aan een nieuwe lean and mean organisatie voor de uitvoering van het programma 'Kwaliteitsimpuls' en daar hoort ook een nieuwe bemensing bij.

Zint kijkt terug op een prettige en productieve samenwerking. Bij BKK heeft Zint mogen bijdragen aan de professionalisering van heel veel pedagogisch medewerkers en leidinggevenden via het opleidingsbudget. En aan de ontwikkeling en verspreiding van het Pedagogisch kader voor de kinderopvang, als handboeken, maar ook via vier jaargangen scheurkalenders, tientallen bijeenkomsten en social media.

Zint was er getuige van dat opleidingen en kinderopvangorganisaties in het hele land beter gingen samenwerken en hoe een model voor de lerende organisatie in de branche werd ontwikkeld. Maar de kinderopvang kreeg ook te maken met zware economische tegenslag en fraude en zelfs BKK lag enige tijd onder vuur van een aantal wetenschappers.

Zint voelde zich bij BKK dus niet alleen deel van het team, maar heeft er ook een boeiende tijd gehad en veel geleerd. Bedankt collega's!