Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

30.5.12

Aan het werk met Zint: 29 mei 2012

Vandaag heb ik gereserveerd voor het verwerken van alle workshop- en hoorcollegeformats voor de conferentie (Be)sturend Leiderschap van de PO-Raad. Het was - deadline of niet - erg rustig in mijn mailbox. Alle tijd dus om te inventariseren en te redigeren. Aan jasjes getrokken en de planning op losse schroeven gezet. Uitnodigingsbrief aangepast. Een afspraak gemaakt met de AVS om de communicatie en mogelijke social media inzet voor deze conferentie te bespreken.

Voor Bureau Kwaliteit Kinderopvang een extra editie van de digitale nieuwsbrief bij www.pedagogischkader.nl gemaakt en verstuurd. Over het Pedagogisch kader Samen verschillend natuurlijk, dat door BKK aan alle kinderopvangorganisaties in Nederland is verzonden. Een paar webaanpassingen doorgevoerd op www.pedagogischkader.nl en www.stichtingbkk.nl en de tussenstand van het aantal aanmeldingen voor de regiobijeenkomsten aan het congresbureau doorgegeven. Nogmaals naar Reed gemaild over het ontbreken van de kaders op hun online boekenbestellijst. Teksten naar vormgever voor bijzonder cadeau voor medewerker. Deskresearch gedaan voor de slotconferentie op 23 november.

Tussendoor een van de twee bso's voor mijn zoon opgezegd. Hij wil naar waar zijn vriendjes zijn, maar ik vind het wel sneu voor die betrokken pedagogisch medewerkers. Erg gelachen om de poses van hem en zijn klasgenootjes op de schoolfoto's - besteld. Voor het netwerk onderwijscommunicatie geïnventariseerd met hoeveel we volgende week bijeenkomen. Niet getwitterd vandaag.