Zint is het bureau van Astrid van de Kerkhof. Zint verbindt. Vorm en inhoud, structuur en verandering, strategie en uitvoering, event en online. Astrid is een agile hands-on adviseur, projectleider en sparring partner voor directies, creatieven en techneuten. Voor slimme en lerende organisaties, projecten, start-ups, onderwijs en onderzoek.

27.1.09

Ondernemende collega’s

Mooi dat Zint het noodzakelijke netwerken zo leuk vindt. Samenwerken, samen denken en samen bijkletsen (tijdens een lekkere lunch bijvoorbeeld). De afgelopen week bereikten Zint twee mooie initiatieven uit haar netwerk.

Oud-Kennisnet-Ict op School-collega Ramon Hagedoorn is Bijeffect gestart, waarin hij zijn bestuurskundige kennis en zijn ervaring als imker combineert:
‘Leer te kijken als een imker! Bijenhouden is continu opletten en kiezen. Rekening houdend met wisselendeomstandigheden. En wetend dat je maar beperkt kunt sturen als imker! Debijen doen immers het werk.’ Een sterk concept, dat je bij (!) blijft.

Anne-Kee Deelen bundelt haar krachten als storyteller met twee andere multitalenten in Creducatief: ‘Ontwikkelen doe je samen. Vraaggestuurd lesgeven kun je niet alleen. Samenwerken is daarin steeds belangrijker. ‘ Het plezier en de inspiratie spatten van de website. Houden zo, collega’s!